کالا صنعتی

مجله کالا صنعتی

کالا صنعتی

مجله کالا صنعتی

موتور برق مارکوئیس

صنایع امروزی نیاز فزاینده‌ای به تامین برق پایدار و کارآمد دارند. در این میان، موتور برق و ژنراتور با نقش محوری خود در راه‌اندازی و تغذیه تجهیزات مختلف، جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده‌اند. یکی از برندهای شناخته شده در این زمینه، مارکوئیس است. موتورهای برق مارکوئیس با ارائه طیف گسترده‌ای از قابلیت‌ها همچون بازده بالا، قدرت و گشتاور مناسب، توجه بسیاری از صنایع و کاربران را به خود جلب کرده‌اند.


موتور برق مارکوئیس


اهمیت و کاربرد موتور برق مارکوئیس

موتورهای برق مارکوئیس به دلیل قابلیت‌های متنوع و کارایی بالا در بسیاری از صنایع و کاربردها مورد استفاده قرار می‌گیرند. از جمله این کاربردها می‌توان به صنایع تولیدی، تجهیزات کشاورزی و مصارف خانگی اشاره کرد. استفاده از این موتورها به دلیل قدرت، راندمان و قیمت مناسب بسیار مورد توجه است و آن‌ها را به یکی از گزینه‌های محبوب در میان مشتریان تبدیل کرده است. همچنین این موتورها در صنایعی که نیاز به تأمین برق پایدار و کارآمد دارند، از اهمیت بسزایی برخوردارند.

https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2880/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%82/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3


انواع موتور برق مارکوئیس

موتورهای برق تولید شده توسط مارکوئیس به انواع متنوعی تقسیم می‌شوند. این شرکت با توجه به نیازهای مختلف مشتریان، طیف گسترده‌ای از موتورها را در اندازه‌ها و ظرفیت‌های متفاوت عرضه می‌کند. از نظر نوع سوخت مصرفی، موتورهای مارکوئیس به دو دسته بنزینی و دیزلی تقسیم می‌شوند. ژنراتور بنزینی این شرکت در توان‌های 2 تا 200 کیلووات تولید می‌شوند و برای مصارف خانگی، اداری و صنعتی مناسب هستند. در مقابل، ژنراتورهای دیزلی با ظرفیت 10 تا 3000 کیلووات بیشتر در کاربردهای صنعتی و تجاری کاربرد دارند. همچنین بر اساس توان تولیدی، موتورها به دو دسته تک‌فاز و سه‌فاز طبقه‌بندی می‌شوند که هر کدام برای کاربردهای خاص مناسب هستند.


قیمت موتور برق مارکوئیس

قیمت موتورهای برق مارکوئیس تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله نوع موتور، توان تولیدی، ویژگی‌های فنی و همچنین شبکه توزیع و خدمات پس از فروش آن‌ها قرار دارد. به طور کلی، موتورهای با قابلیت‌های بیشتر و مشخصات فنی بهتر طبیعتاً قیمت بالاتری خواهند داشت. اما در مجموع، محصولات مارکوئیس با توجه به کیفیت و کارایی قابل توجه خود، در محدوده قیمتی رقابتی و مناسبی قرار دارند. بررسی و مقایسه ویژگی‌های فنی و قیمت انواع موتورهای مارکوئیس می‌تواند به انتخاب مدل مناسب کمک کند.


نکات مهم در انتخاب و خرید موتور برق مارکوئیس

انتخاب مناسب‌ترین موتور برق از محصولات مارکوئیس نیازمند در نظر گرفتن چند عامل مهم است. اولین و مهم‌ترین نکته، تعیین دقیق میزان توان و گشتاور مورد نیاز براساس کاربرد و شرایط محیطی است. موتورهای مارکوئیس در طیف وسیعی از توان‌های تک‌فاز و سه‌فاز ارائه می‌شوند که باید با دقت انتخاب گردد. همچنین باید نوع سوخت مورد استفاده (بنزینی یا دیزلی) و ویژگی‌های فنی دیگر مانند راندمان، قابلیت اطمینان و سر و صدای عملکرد در نظر گرفته شود. عوامل محیطی چون دما، رطوبت و ارتعاشات نیز باید در انتخاب مدل مناسب لحاظ گردد. در نهایت، بررسی ضمانت‌نامه، خدمات پس از فروش و هزینه‌های نگهداری و تعمیر می‌تواند به انتخاب نهایی کمک کند. با توجه به این معیارها، می‌توان موتور برق مارکوئیس متناسب با نیازها و شرایط مورد نظر را انتخاب و خریداری نمود.


اینورتر پنتاکس

اینورتر پنتاکس (Pentax) که با نام درایو پنتاکس نیز شناخته می‌شود، یکی از برندهای اینورتر صنعتی با کاربری عمومی است که تحت لیسانس شرکت Pentax ایتالیا در ایران مونتاژ و در دو نوع تک‌فاز و سه‌فاز تولید می‌شود. بیشترین کاربرد این اینورتر برای کنترل دور موتور در پمپ‌های آب خانگی است؛ اما در مصارف دیگری مانند فن، نوار نقاله و ماشین‌آلات صنعتی نیز می‌توان از درایوهای پنتاکس استفاده کرد.

ادامه مطالب



انواع اینورتر پنتاکس به سه تیپ DSI-200 ،DSI-100 و DSI-400 تقسیم می‌شود که هریک مشخصات فنی و بازه توان خاصی را پوشش می‌دهند. وب‌سایت کالا صنعتی به‌عنوان نمایندگی اینورتر پنتاکس، تمامی درایوهای این شرکت را با قیمتی مناسب و همراه با گارانتی شرکتی به سراسر ایران ارسال می‌کند. برای استعلام قیمت و ثبت سفارش، از طریق وب‌سایت و یا تماس با شماره‌ تلفن 02191304300، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.


اینورتر پنتاکس


انواع اینورتر پنتاکس

همان طور که گفته شد، اینورتر پنتاکس در سه سری مختلف، به بازار عرضه شده است:


انواع اینورتر پنتاکس


اینورتر Pentax تیپ DSI 100

این گروه از اینورترهای پنتاکس در دو نوع تک فاز و سه فاز تولید می‌شود:


سه فاز با برق ورودی 380 ولت، 5.5 - 0.75 کیلووات

تک فاز با برق ورودی 220 ولت، 2.2 - 0.4 کیلووات

اینورتر پنتاکس DSI 100:


دارای مدهای کنترلی ولتاژ به فرکانس (V/F) و برداری (Vector Control) است.

فرکانس کریر (حامل) آن 12 - 0.8 کیلوهرتز است.

دارای PID داخلی برای کنترل حلقه بسته فرایند است.

امکان تقویت گشتاور به صورت اتومات و دستی وجود دارد.

با استفاده از PLC داخلی، تا 16 گام سرعت را تنظیم می‌کند.

در صورت تغییر در ولتاژ شبکه، ولتاژ خروجی را خودکار ثابت نگه می‌دارد (قابلیت AVR).

امکان تحمل اضافه بار تا 150 و 180 درصد را به ترتیب در 60 و 3 ثانیه دارد.

با محدود کردن خودکار ولتاژ و جریان، از موتور در برابر اضافه جریان و ولتاژ حفاظت می‌کند.

5 ترمینال ورودی دیجیتال و 2 ورودی آنالوگ؛ و 1 ترمینال خروجی پالسی سرعت بالا، 1 خروجی رله‌ای و 1 خروجی آنالوگ دارد.

6 روش رایج راه اندازی الکتروموتور

راه‌اندازی الکتروموتور، یکی از چالش‌های مهم در صنعت است که روش‌های مختلفی برای آن وجود دارد. این روش‌ها به منظور اطمینان از راه‌اندازی روان و کنترل شده موتور و جلوگیری از آسیب دیدن الکتروموتور و تجهیزات مربوط به آن است. در این مقاله 6 روش رایج راه‌‎اندازی الکتروموتور مورد بررسی قرار گرفته است، که هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارند و برای کاربردهای خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

راه‌اندازی الکتروموتور
همانطور که اشاره شد روش‌های مختلفی برای راه‌اندازی موتورهای صنعتی وجود دارد، اما مواردی که در ادامه مورد بررسی قرار می‌گیرند، 6 روش‎ رایج راه‌اندازی الکتروموتور است:

راه اندازی مستقیم (DOL یا Direct-on-line)
راه اندازی ستاره-مثلث (Star-Delta)
راه اندازی اتوترانسفورماتور (Auto-Transformer)
راه اندازی سافت استارتر (Soft Starter)
راه اندازی الکتروموتور با درایو اینورتر
راه اندازی با اضافه کردن مقاومت 
راه اندازی مستقیم الکتروموتور
راه‌اندازی مستقیم الکتروموتور یا روش DOL به این معنی است که موتور به صورت مستقیم به منبع تغذیه(سه فاز یا تک فاز) متصل می‌شود و هیچ تجهیزی بین این دو قرار نمی‌گیرد. این روش با نام روش تک ضرب نیز مشهور است و روشی ساده و مقرون به صرفه برای کاربردهایی است که گشتاور کمی در هنگام راه‌اندازی دارند؛ بنابراین از این روش برای راه‌اندازی الکتروموتورهای تک فاز و سه فاز کوچک تا متوسط استفاده می‌شود.
روش DOL بیشتر برای موتورهایی استفاده می‌شود که به دفعات روشن و متوقف می‌شوند، همچنین در این روش از یک سیستم کنترل شامل کنتاکتور و یک محافظ اضافه بار مانند رله حرارتی استفاده می‌شود، که کنتاکتور در این سیستم مانند یک کلید قطع و وصل عمل می‌کند. از آن جایی که این روش راه‌اندازی نسبتاً ساده است بنابراین عیب‌یابی آن نیز راحت‌تر از سایر روش‌ها است. 

معایب روش راه اندازی DOL 
اما این روش مانند هر روش دیگری معایبی نیز دارد که در زیر به آن اشاره شده است:
همانطور که می‌دانید جریان راه‌اندازی اولیه موتورها 5 تا 10 برابر جریان نامی است. اما در این روش بسته به نوع موتور، جریان راه‌اندازی می‌تواند به 15 برابر جریان نامی هم برسد. همچنین اگر برای موتورهایی با گشتاور بالا از این روش استفاده شود، به دلیل گشتاور بالای موتور در لحظه استارت ممکن است مشکلاتی مانند لقی، نا متعادل کردن بار کانوایرها، پاندولی جرثقیل و خسارت دیدن تجهیزات دیگر به وجود آید. برای آگاهی از روش‌ها و راهکارهای مختلف عیب یابی الکتروموتور، مقاله عیب یابی الکتروموتور تکفاز و سه فاز را مطالعه فرمایید.
در تصویر زیر یک پیکربندی ساده از روش راه اندازی مستقیم الکتروموتور را مشاهده می کنید

راه اندازی مستقیم الکتروموتور

راه اندازی الکتروموتور به روش ستاره-مثلث الکتروموتور
روش راه اندازی ستاره-مثلث الکتروموتور که به روش مثلث-وای (Δ-Y) یا دو ضرب نیز شناخته می‌شود، بیشتر برای راه‌اندازی موتورهای با اندازه متوسط تا بزرگ به کار می‌رود. هدف اصلی این روش، کاهش جریان راه‌اندازی است، به همین علت برای راه‌اندازی موتور از اتصال سیم پیچ ستاره‌ای استفاده می‌کنیم و پس از اینکه الکتروموتور به سرعت معینی رسید، اتصالات را به پیکربندی مثلث (ولتاژ کامل) تغییر می‌دهیم.
گشتاور و جریان راه اندازی در حالت ستاره، یک سوم حالت مثلث است و توان هم تقریباً به همین میزان کاهش می‌یابد. بنابراین اگر موتور تحت بار راه‌اندازی شود، خوب است بدانید سربندی ستاره‌ای گشتاور لازم را تامین نمی‌کند. در روش راه‌اندازی ستاره-مثلث الکتروموتور باید موتور بدون بار استارت شود، در غیر این صورت احتمال اینکه سیم پیچ تحت فشار سوخته و موتور از کار بیفتد، بسیار زیاد است.
روش ستاره مثلث با کاهش ولتاژ در هنگام راه‌اندازی، جریان هجومی و تنش‌های مکانیکی موتور را کاهش می‌دهد و برای کاربردهایی که بار اینرسی بالایی دارند یا نیاز به شروع به کار نرم الکتروموتور دارند، مناسب است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه سیم پیچی و آزمایش درست کار کردن آن، مقاله تست سیم‌پیچی الکتروموتور سه فاز و آزمایش سیم پیچ و سربندی الکتروموتور تک فاز را نیز مطالعه فرمایید.
در تصویر زیر روش راه‌اندازی ستاره-مثلث الکتروموتور را مشاهده می‌کنید.

روش راه اندازی ستاره - مثلث الکتروموتور

راه اندازی الکتروموتور با اتوترانسفورماتور
راه‌اندازی الکتروموتور با اتوترانسفورماتور یا اتوترانس، روش دیگری است که برای کاهش جریان هجومی در هنگام راه‌اندازی موتور استفاده می‌شود. در این روش یک ترانسفورماتور خودکار به صورت سری با موتور جفت می‌شود و تا ولتاژ ورودی را در حدود 50 تا 80 درصد ولتاژ کامل در هنگام شروع به کار موتور کاهش می‌دهد و پس از رسیدن موتور به سرعتی معین، ولتاژ کامل را به آن اعمال می‌کند.
در راه‌اندازی الکتروموتور با اتوترانسفورماتور ولتاژ ورودی به صورت موقت کاهش داده می‌شود، در نتیجه جریان هجومی و فشار روی موتور و سایر تجهیزات متصل به آن نیز به حداقل می‌رسد. از این روش معمولاً برای موتورهای بزرگ با بار اینرسی بالا استفاده می‌شود. 
مزیت این روش نسبت به روش ستاره-مثلث در این است که ولتاژ ورودی به موتور در هیچ نقطه‌ای قطع نمی‌شود و موتور سرعت خود را از دست نمی‌دهد. همچنین زمان سوئیچ کردن بین ولتاژ اولیه کاهش یافته و ولتاژ کامل کمتر است و می‌توان آن را مطابق با نیازهای هر کاربرد تغییر داد.

راه اندازی الکتروموتور با سافت استارتر
راه اندازی الکتروموتور با سافت استارتر

سافت استارتر وسیله‌ای الکترونیکی است که به تدریج ولتاژ اعمال شده به موتور در هنگام راه‌اندازی را افزایش می‌دهد و در نتیجه شتاب نرم و کنترل شده‌ای برای الکتروموتور ایجاد می‌کند. این امر با استفاده از نیمه هادی‌هایی مانند تریستورها یا  SCR ها که ولتاژ و جریان اولیه موتور را کنترل می‌کنند، انجام می‌شود. برای آشنایی بیشتر با روش‌های کنترل دور موتور، می‌توانید مقاله کنترل دور الکتروموتور را مطالعه فرمایید.
همچنین در روش راه‌اندازی الکتروموتور با سافت استارتر، ولتاژ و گشتاور موتور به تدریج افزایش می‌یابد در الکتروموتور بدون استرس یا فشار ناشی از جریان هجومی اولیه، به سرعت یا گشتاور نامی خود می‌رسد. از این روش معمولاً در کاربردهایی که نیاز راه‌اندازی نرم و ملایمی دارند استفاده می‌شود؛ از جمله سیستم‌های نوار نقاله، پمپ آب و کمپرسورها.

کوپلینگ روتکس

کوپلینگ روتکس یکی از محبوب ترین کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری است. این کوپلینگ در طرح ها و ابعاد متفاوت تولید می شوند و در صنعت امروزی بسیار پرکاربرد است. کوپلینگ روتکس به صورت فشرده طراحی شده است و می تواند گشتاور های بالا را انتقال دهد و به لطف قطعه الاستومری بین دو هاب این کوپلینگ می تواند نیروهای ضربه ای را تحمل کند. کوپلینگ روتکس برای هر طیفی از ماشین آلات و کاربردهای صنعتی مناسب است و مانند کوپلینگ KB بسیار پرکاربرد است. اغلب برای کاربرد هایی که کوپلینگ KB تواند پاسخگویی ندارد از کوپلینگ روتکس استفاده می شود. کوپلینگ روتکس از سه قسمت که شامل دو هاب و یک قطعه الاستومری بین دو هاب می باشد، تشکیل شده است. تصویر قطعات کوپلینگ روتکس در زیر آورده شده است.


روتکس


قیمت کوپلینگ روتکس (rotex)

در تعیین قیمت کوپلینگ روتکس عوامل متعددی تاثیر گذارند که با توجه به این عوامل قیمت آن کم یا زیاد میشود. در ادامه برخی از عوامل مهم و ثابت تاثیر گذار بر قیمت کوپلینگ روتکس بیان شده است.


جنس بدنه و پوسته: جنس بدنه کوپلینگ مهم ترین عامل تاثیرگذار بر قیمت کوپلینگ است. کوپلینگ ها معمولا از دو جنس فولادی و چدنی ساخته میشوند. کوپلینگ های فولادی به دلیل مقاومت بالا، قیمت بالاتری هم دارند.

جنس بافر: یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت کوپلینگ های روتکس، جنس بافر و درجه سختی آن است. بافر کوپلینگ های روتکس معمولا از جنس پلی اورتان است؛ خوب است بدانید که چنس بافر با توجه به کاربرد انتخاب میشود.

ابعاد و اندازه کوپلینگ روتکس: معمولا کوپلینگ های روتکس هر چقدر که شفت های بزرگتری را به هم متصل کنند، ابعاد فیزیکی بزرگتری خواهند داشت و به همین نسبت قیمت بالاتری هم خواهند داشت.

گاهی ممکن است که تامین کنندگان کوپلینگ های روتکس با یک جنس مشخص،  قیمت متفاوتی از هم ارائه دهند و قیمت یکی بسیار پایین تر از دیگری باشد. بسیار دقت کنید زیرا بعضی از تامین کنندگان از متریال های نامناسب و روش غیر استاندارد در تولید و طراحی کوپلینگ های روتکس استفاده میکنند و به همین علت قیمت پایین تری نیز دارند.


خرید کوپلینگ روتکس

کوپلینگ های روتکس مانند دیگر کوپلینگ ها رایج نیستند که در هر زمان و مکان بتوان آن را پیدا کرد. خرید کوپلینگ روتکس کمی سخت تر از خرید دیگر کوپلینگ ها است و در اکثر مواقع برای خرید کوپلینگ روتکس باید آن را به تامین کننده سفارش داد. کالا صنعتی به عنوان یکی از بزرگترین تامین کنندگان دستگاه ها و قطعات صنعتی، سفارش ساخت و ارسال انواع کوپلینگ های روتکس را بر عهده میگیرد. همچنین شما میتوانید برای خرید، مشاور فنی و بازرگانی رایگان و استعلام قیمت کوپلینگ روتکس با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.


برای انتخاب و خرید کوپلینگ های خود ابتدا باید موارد متعددی از جمله دمای ایجاد شده، میزان انعطاف پذیری کوپلینگ، میزان گشتاور و ... را مورد بررسی قرار دهید و کوپلینگ متناسب با عملکرد خود را اتتخاب کنید.به طور کلی در مورد کوپلینگ های روتکس ROTEX، از آنجایی که این کوپلینگ ها دارای خواص متعدد و ویژگی‌های مناسب زیادی است می‌تواند در بسیار از کاربردها، مورد استفاده قرار گیرد و به همین علت یکی از محبوب‌ترین کوپلینگ ها است. شما عزیزان می‌توانید جهت اطلاع از قیمت‌ها با کارشناسان ما تماس یگیرید و در صورت نیاز سؤالات خود را در میان بگذارید.


مشخصات فنی کوپلنگ روتکس

جنس کوپلینگ های روتکس ROTEX چدن است و در صورت درخواست تمامی قیمت‌های کوپلینگ ماشین کاری می‌شود. در میان دو هاب کوپلینگ یک رابط به نام اسپایدر کوپلینگ وجود دارد که جنس قسمت اسپایدر این کوپلینگ ها از پلی یورتان (TPU) است. پلی یورتان خواص متعددی از جمله غیر سمی بودن، عایق بندی مناسب، مقاومت مناسب در برابر خورندگی، انعطاف پذیری بالا و چسبندگی مناسب با انواع سطوح را دارد. به همین دلیل این قسمت کوپلینگ های روتکس ROTEX مقاوم در برابر ضربه و ساییدگی است و انعطاف پذیری بالایی نیز دارد. کوپلینگ های روتکس ROTEX اغلب برای محیط‌ های نفتی و روغنی، گرمسیر و شرجی مناسب هستند. علیرغم وزن کم و گشتاورهای جرمی اینرسی کوپلینگ های الاستومری روتکس ROTEX، آن‌ها قادر به انتقال گشتاورهای بالا هستند. کوپلینگ های شفت فشرده با طول عمر طولانی و ویژگی‌های عملکرد صدای تولید شده توسط ماشینکاری سرتاسری مشخص می‌شوند.

ادامه مطالب



به لطف قسمت اسپایدر کوپلینگ بین هاب های کوپلینگ ارتعاشات کاهش می‌یابد. مواد اسپایدر مقاوم در برابر دمای بالا در درجات مختلف سختی است. کوپلینگ های روتکس ROTEX انعطاف پذیر پیچشی تقریباً در هر طیفی از ماشین آلات عمومی و مهندسی کارخانه استفاده می‌شود. از آنجایی که روتکس در بسیاری از کاربردها و شرایط نصب مختلف استفاده می‌شود، این سیستم کوپلینگ با انواع هاب موجود است. این انواع عمدتاً از این جهت متفاوت هستند که اتصالات مثبت یا درگیر اصطکاکی (بدون ضربه) را ارائه می‌دهند، اما موقعیت‌های نصب مانند، شفت دنده با گیربکس صنعتی مشابه است

ویژگی‌های سنا برق توان (SBT)

شرکت فنی و مهندسی سنا برق توان (Sana Bargh Tavan) در جهت طراحی، ساخت و تولید ادوات کنترل، نظارت و حفاظت از سال 1391 ، با هدف ساخت نمونه داخلی درایو آسانسور و ارائه محصولی با کیفیت و قدرتمند و در عین حال با قیمتی رقابتی نسب به رقبای حاضر، قدم به عرصه‌ی این صنعت نهاد. پس از موفقیت در تولید و عرضه‌ ی درایو‌‌های آسانسوری و در راستای ارائه‌ ی محصولی کارآمد در زمینه‌های مختلف صنعتی، این شرکت موفق به تولید درایوهایی در رده‌های توانی مختلف و در دو نوع گیربکس‌ دار (القائی) و درایو گیرلس (آهنربای دائم) شده است؛ که این نوع محصولات در کاربردهای متنوع نظیر صنایع اتوماسیون، ماشین‌ کاری، تهویه مطبوع، پمپ و فن، معدن، انرژی و … مورد استفاده است. اکنون پس از گذشت سال‌ها از تولید محصولات اولیه و کسب تجربه‌ های فراوان در این صنعت، شرکت سنا برق توان (SBT) با ارائه‌ی محصولات خود به دیگر کشورهای دنیا، قدمی مهم در راستای ارائه‌ ی محصولی ایرانی در بازارهای صنعتی بین‌المللی برداشته است.


اینورتر


ویژگی‌های سنا برق توان (SBT)

ارائه‌ی محصولات با کیفیت در بازار‌های جهانی

معتبرترین تولید کننده داخلی در صنعت درایو کشور

تولید محصولات متنوع در صنایع‌ گوناگون

پشتیبانی سریع و کارآمد

ارائه ضمانت بلند مدت

پیشرو در کسب رضایت مشتریان

متخصص در تولید درایوهای آسانسوری، متناسب با نیاز‌های مختلف

متخصص در طراحی و ساخت انواع درایو ایرانی

محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی اینورتر

محصولات

محصولات شرکت SBT به سه مجموعه تقسیم می شود:


درایو آسانسوری

درایو صنعتی کاربرد عمومی

کارت های جانبی

مدل های درایو آسانسوری 

سری درایو های گیربکسی سه فاز  (LE450)

سری درایو های گیربکسی تک فاز (LE450S)

سری درایو های گیرلس سه فاز (LU1000)

سری درایو های گیرلس تک فاز (LU1000S)

درایو های صنعتی کاربردی عمومی

I340 (5.5 الی 15 کیلووات)

I330 (1.5 الی 22 کیلووات)

کارت های جانبی 

کارت انکدر EnDat SBT-F2

کارت پالسی SBT-B1

کارت سینوسی SBT-E2 

سری درایو های گیربکسی سه فاز  (LE450)

ساخته شده در سه رنج توانی 7.5 ، 11 و 15 کیلووات

بدون نیاز به انکدر جانبی

قیمت مناسب

حرکت نرم و بدون لرزش

دقت بالای سطح توقف در طبقات

کنترل حلقه بسته برداری

قابلیت Close-Loop شدن بدون نیاز به افزودن کارت انکدر

قابلیت تشخیص جهت بهینه حرکت در حالت کارکرد به صورت نجات

حفاظت درایو در برابر اضافه جریان

حفاظت درایو در برابر اتصال کوتاه خارجی

قابلیت تشخیص اضافه بار موتور و توقف موتور پس از زمان و میزان اضافه بار تنظیم شده

توقف درایو در صورت افزایش ولتاژ باس DC بیش از حد مجاز

توقف درایو در صورت کاهش ولتاژ باس DC به کمتر از حد مجاز

محدود کردن جریان درایو با افزایش بیش از حد دمای هیت سینک

حفاظت موتور در برابر افزایش بیش از حد سرعت

قطع خروجی های درایو در صورت قطع Base Block

کنترل موقعیت و تزریق جریان DC در شروع و پایان حرکت

ذخیره مدت زمان روشن بودن و تعداد دفعات فرمان درایو

تنظیم جداگانه شیب حرکت و توقف و منحنی S-Curve

تخمین دقیق لغزش موتور در حالت کنترل حلقه باز و تنظیم دقیق فرکانس و ولتاژ خروجی

محاسبه خودکار پارامتر های موتور به صورت ایستا

دو خروجی دیجیتال قابل تنظیم

انتخاب نمایش پارامتر های مختلف در صفحه اصلی درایو

دارای 6 ورودی دیجیتال قابل برنامه ریزی

پشتیبانی از Modbus

اینورتر

https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1180/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-sbt


سری درایو های گیربکسی تک فاز (LE450S)

قابلیت کنترل موتور گیرلس و القایی

ضمانت بلند مدت

ارائه شده در بازارهای جهانی

استفاده از قطعات با کیفیت اروپایی در همه اجزای درایو

تنها درایو ایرانی برای کنترل موتور گیرلس

توانایی کنترل موتور گیرلس با تعداد قطب بالا

تکنولوژی منحصر به فرد

مطابقت کامل حتی در فرکانس بالا

پردازش موازی با استفاده ازFPGA  قدرتمند شرکت ALTERA ساخت کشور آمریکا

پشتیبانی از انواع کارت انکدر

عملکرد تکفاز، دقیقا مشابه حالت سه فاز (بدون افت ولتاژ در فرکانس نامی)

کارایی بهینه، عمر بالا و قیمت مناسب

راه اندازی آسان

حرکت نرم و بدون لرزش

دقت بالای سطح توقف در طبقات

کنترل حلقه بسته برداری

پشتیبانی از کارت انکدر پالسی تفاضلی 

قابلیت تشخیص جهت بهینه حرکت در حالت کارکرد به صورت نجات