کالا صنعتی

مجله کالا صنعتی

کالا صنعتی

مجله کالا صنعتی

اینورتر تتا TETA

شرکت الکترومونیک Teta در سال 2012 تاسیس شده و به عنوان یکی از بهترین تولید کنندگان و تامین کنندگان تجهیزات اتوماسیون صنعتی در جهان است. این شرکت تولید کننده انواع تجهیزات صنعتی نظیر PLC، درایو، حسگر و HMI است که با کیفیت بسیار بالا تولید می شود. طراحی زیبا، کیفیت و عملکرد مطلوب و راندمان بسیار بالا از جمله مزایای درایو تتا به شمار می رود. متخصصان مشغول در شرکت Teta دارای تخصص بسیار زیاد در زمینه تعمیر، نصب و راه اندازی سیستم های اتوماسیون صنعتی هستند و از توان 0.5 اسب بخار تا 175 اسب، اینورتر Teta تولید می شود. درایو های فرکانس متغیر سری MA510 ، MA610 ، MA710 از جمله تولیدات این مجموعه به شمار می رود.  از جمله ویژگی های مهم اینورتر تتا میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
رزولوشن 0.01 هرتز و قابلیت جداسازی کی پد آن
خروجی این مدل از اینورتر ها دارای کیفیت مناسبی است.
قابلیت شروع به کار با سه روش مختلف و همچنین قابلیت تغییر فرکانس با 8 روش متفاوت است.
دارای نمایشگر LED و تمامی اتفاقات دستگاه را می توانند در این نمایشگرها نمایش دهند.
قابلیت راه اندازی لحظه ای که این موضوع موجب کاهش اتلاف انرژی در هنگام راه اندازی و کاهش احتمال خرابی در تجهیزات دستگاه متصل می شود.
قابلیت کنترل PID بوده و همچنین می توانند خطاهای موجود در دستگاه را ذخیره سازی کنند.
قابلیت تغییر پارامترهای اینوتر تتا به صورت دستی و اتوماتیک (ولتاژ،فرکانس و جریان)
دارای خاصیت قفل اعمال ترمز و در صورت بروز اتفاق ناگهانی می توانند جریان را بلافاصله قطع کرده و موتور را نیز خاموش کنند.
دارای خاصیت کنترل فن برای خنک سازی محیط اینورتر و موتور است. با توجه به دما بالای تجهیزات داخل اینورتر و همچنین موتور ایجاد یک انتقال حرارت مناسب می تواند موجب افزایش چشمگیر عملکرد موتور شود.
قیمت اینورتر تتا
اینورترهای تتا به دلیل عملکرد خاص و کنترلی که بر روی دستگاه ها و الکتروموتورها دارند معمولا دارای قیمت نسبتا بالایی هستند. اینورترهای تتا محصولاتی هستند که نسبتا قیمت پایینی دارند اما کیفیت و عملکرد بسیار بالایی دارند. به علت وارداتی بودن اینورتر تتا، این محصول رنج های قیمتی متفاوتی دارد و نوسانات قیمت دلار بر قیمت آن تاثیرگذار است. در ادامه عوامل ثابت تاثیرگذار بر قیمت اینورتر تتا آورده شده است.

توان اینورتر
ولتاژ ورودی و فرکانس خروجی اینورترهای تتا
ابعاد فیزیکی اینورتر
جنس بدنه و مقاومت در برابر تنش های مکانیکی و شرایط محیطی
جهت آگاهی از قیمت بروز و خرید اینورتر تتا با قیمتی مناسب با کارشناسان کالاصنعتی در تماس باشید. همچنین با مشاوره فنی و بازرگانی رایگان انتخابی هوشمندانه داشته باشید.

خرید اینورتر تتا
به علت اینکه اینورترها دستگاه هایی خاص و حساس هستند بایستی در هنگام انتخاب و خرید آنها به نکات ویژه و مهمی توجه کنید و رعایت نکردن پارامترها ممکن است خسارت های جبران ناپذیری به شما وارد کند. از این رو در ادامه لیستی از مهم ترین پارامترهای مهم در هنگام انتخاب و خرید اینورتر تتا آورده شده است. خوب است بدانید که در هنگام خرید دستگاهی مانند اینورتر فقط به قیمت دستگاه توجه نکنید و کیفیت را فدای کمیت نکنید.

منبع تغذیه و ولتاژ ورودی (تکفاز یا سه فاز)
ابعاد محل نصب و ابعاد بار متصل
نوع بار متصل (الکتروموتور یا پمپ و ..)
قابلیت ذخیره انرژی
انواع اینورتر تتا
اینورترهای تتا در دو سری کلی M و G طراحی و تولید میشود. اینورتر های سری M برای برای مصارف سبک و اینورترهای سری G برای مصارف سنگین کاربرد دارند.

اینورتر سری M
اینورترهای سری M از جمله اینورترهای قدرتمند صنعتی است که برای مصارف عمومی استفاده می شوند. اینورترهای سری M در دو مدل گشتاور ثابت و متغیر ارائه می شوند.

این اینورتر ها در دو کلاس تک فاز و سه فاز
توان های 3 تا 15 کیلووات
بازه فرکانس خروجی اینورتر بین 0 تا 400 هرتز
بازه عملکردی ولتاژ این مدل از اینورترها بین 220 تا 520 ولت
اینورتر تتا سری m

مشخصات فنی کنترل دور درایو TETA MA510
ویژگی های این اینورتر TETA MA510 به صورت زیر است :

رزولوشن 0.01HZ
قابلیت اجرای دستور شروع به کار به 3 روش متفاوت
قابلیت اجرای تغییر فرکانس به 8 روش متفاوت
قابلیت اتصال به پایه ی مشترک به صورت NPN(Sink) و PNP (Source)
دارای مد کنترلی V/F و مد وکتور کنترل و مد کنترل گشتاور (بدون سنسور صنعتی و حلقه بسته)
دارای محفاظت در برابر 23 خطای متفاوت مانند حفاظت دور برعکس، قطع فاز خروجی و ورودی، اضافه جریان، اضافه ولتاژ،اضافه بار، گرمای بیش از حد و ...
قابلیت تنظیم اتوماتیک پارامترهای موتور
مد تخصصی Tension
اتصال به 247 دستگاه با شبکه صنعتی MODBUS  و اینترفیس RS485
نمایش 15 پارامتر مختلف ازقبیل جریان ، ولتاژ، فرکانس، سرعت، وضعیت ترمینال های ورودی و خروجی و ...
ماکزیمم فرکانس 600 هرتز
دارای رنج 18.5KW~132KW
این اینورتر یکی از انواع اینورتر سنگین کار است.

اینورتر تتا ma510

محصولات پیشنهادی: قیمت درایو آسانسور
مشخصات فنی کنترل دور درایو TETA MA610
ویژگی های اینورتر TETA MA610 نیز به شرح زیر است:

مد کنترلیV/F و مد وکتور کنترل
ماکزیمم فرکانس 600HZ
قابلیت اتصال به 247 دستگاه با شبکه صنعتی MODBUS و اینترفیس RTU-RS-485(ASCII)
راه اندازی به دو صورت دوسیمه و سه سیمه (راه اندازی لحظه ای)
قابلیت اجرای دستور شروع به کار به 3 روش متفاوت
قابلیت اجرای تغییر فرکانس به 8 روش متفاوت
محفاظت در برابر23 خطای متفاوت از جمله حفاظت دور برعکس، قطع فاز خروجی و ورودی، اضافه جریان، اضافه ولتاژ،اضافه بار، گرمای بیش از حد و ...
درایو تخصصی Tension
قابلیت زمان دهی چهار گانه ی روشن شدن و خاموشی تا 3600 ثانیه (تایمر داخلی)
ورودی و خروجی پالس تا 50KHZ
دارای رنج 3.7KW~15KW
اینورتر تتا ma610

اینورتر سری G
اینورترهای گشتاور ثابت با کد G و اینورترهای گشتاور متغیر با کد P مشخص می شوند. تمامی اطلاعات مربوط به هر اینورتر در صفحه پشتی آن درج می شود. این مدل از اینورترها توانسته اند عملکرد مناسبی در صنایع سنگین مانند جرثقیل، پله برقی، صنایع نساجی و صنایع معدنی داشته باشند.

توان های 18.5 تا 132 کیلووات
بازه فرکانس خروجی بین 0 تا 600 هرتز
بازه عملکردی ولتاژ این مدل از اینورترها بین 220 تا 520 ولت
اینورتر تتا سری g

کاربرد اینورتر درایو تتا
اینورتر های تتا در هر دستگاهی که به برق متصل باشد، می‌توان استفاده کرد. در ماشین آلات بالابر صنعتی مانند جرثقیل  و آسانسور ، در ماشین آلات پردازش فلز مانند پرس و تراش ، در ماشین آلات نساجی مانند ماشین رنگرزی و در اکسترودر ، ماشین چاپ ، میکسر و ... کاربرد دارند. همچنین این اینورتر ها در جرثقیل ها، اکسترودرها، میکسرها، تزریق پلاستیک، اسپیندل موتور، نوار نقاله، رول برگردون، صنایع نساجی، سنگبری، پرس، فن و CNC استفاده کرد. اینورتر تتا برای کاربری های سنگین و نیمه سنگین در صنعت مناسب است.

محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی اینورتر اینوت
مزایای اینورتر تتا
مزیت بزرگ درایو تتا صادراتی بودن و کیفیت بسیار بالای آن است. علاوه بر اینورتر، شرکت Teta به دنبال تولید انبوه محصولات دیگر اتوماسیون نظیر HMI  PLC و سرو موتور است. اگر به دنبال یک اینورتر با کیفیت هستید ما این برند رو به شما پیشنهاد خواهیم داد. در صورتی که نصب صحیح بوده و ایراد از مصرف کننده نباشد، اینورتر Teta دارای 18 ماه گارانتی پیگیرانه است. حتی مواردی برای مشتریان کالا صنعتی پیش آمده که علیرغم اینکه ایراد از مصرف کننده بوده است، اما شرکت تامین کننده بدون هیچ هزینه ای اینورتر را تعویض کرده است.

عملکرد کنترل دور درایو تتا
عملکرد اینورتر تتا نیز همانند بسیاری دیگر از اینورترهای موجود در بازار است. اینورترها معمولا با توجه به جریان ورودی خود به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می شوند. اینورتر سه فاز با تبدیل جریان AC به جریان DC می توانند در خروجی جریان با ولتاژ و فرکانس مورد نظر خود دریافت کنند. اینورترها به طور کلی از تجهیزات مشخصی تشکیل شده اند. اینورتر ها از یکسری دیود برای یکسو کردن جریان استفاده می کنند. همچنین این تجهیزات از ترانسفورماتورهایی برای تبدیل جریان متناوب به جریان مستقیم و بالعکس کمک می گیرند. اینورترها در خروجی می توانند سیگنال هایی با شکل های مختلف ارائه دهند.

گیربکس خورشیدی در فروشگاه

گیربکس‌ خورشیدی صنعتی، نوعی گیربکس صنعتی است که برای انتقال نیرو و گشتاور بین دو تجهیز مکانیکی به‌ کار می‌رود. ساختار مکانیکی پیچیده و منحصربه‌فرد این گیربکس و توانایی تغییر سرعت با نسبت‌های مختلف باعث محبوبیت این گیربکس صنعتی در بسیاری از فعالیت های صنعتی شده است. اما انتخاب و استفاده صحیح از گیربکس خورشیدی مستلزم این است  که بدانید گیربکس خورشیدی چیست؟ و با کاربردها، طرز کار، اجزا و سایر ویژگی‌های این گیربکس‌ بیشتر آشنا شوید.

گیربکس خورشیدی

گیربکس خورشیدی چیست؟
 گیربکس خورشیدی نوعی گیربکس اپی‌سایکلیک است که از تعدادی چرخ‌دنده ساده (چرخ‌دنده خار - Spur Gear) برای انتقال قدرت بین یک منبع انرژی (مانند الکتروموتور) و تجهیز مکانیکی بعدی استفاده می‌کند. در هر استیج از این گیربکس، یک چرخ‌دنده مرکزی به نام دنده خورشیدی به عنوان ورودی و محرک مجموعه عمل می‌کند. چند چرخ‌دنده سیاره‌ای دور دنده خورشیدی و درون یک دنده رینگی حرکت می‌کنند؛ همچنین دنده‌های سیاره‌ای به بازوهای حامل متصل‌اند که نیرو را به استیج بعدی یا شفت خروجی منتقل می‌کند.

گیربکس خورشیدی با نام‌های گیربکس اپی‌سایکلیک، گیربکس سیاره‌ای یا گیربکس دنده خورشیدی نیز شناخته می‌شود. از جمله مزایای گیربکس خورشیدی می‌توان به راندمان و دقت بالا، عمر مفید طولانی و قابلیت کوپل شدن با انواع الکتروموتور اشاره کرد.

یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های گیربکس خورشیدی، دستیابی به نسبت تبدیل‌های مختلف از طریق ترکیب چند مرحله (استیج) از چرخ‌دنده‌های خورشیدی و سیاره‌ای است. نسبت تبدیل هر استیج این گیربکس نهایتا 1:7 است؛ لذا برای ایجاد نسبت‌های بالاتر باید تعداد استیج ها یا مراحل کاهش دور را افزایش داد. به‌این‌ترتیب نسبت تبدیل استیج اول گیربکس خورشیدی نهایتاً 1:7، استیج دوم 1:7 تا 1:49، استیج سوم 1:49 تا 1:343 و ... خواهد بود.

علاوه بر این، گیربکس‌های خورشیدی تحمل گشتاور بالایی دارند و تحت بار زیاد هم کارایی مطلوب خود را حفظ می‌کنند. 

خرید گیربکس خورشیدی
پیش از خرید گیربکس خورشیدی باید مشخصات فنی گیربکس را به‌دقت با نیازهای کاربرد مطابقت دهید؛ برخی از نکات مهم هنگام خرید گیربکس خورشیدی عبارت‌اند از:

نوع گیربکس: گیربکس‌های خورشیدی در انواع مختلفی طراحی و تولید می‌شوند که در ادامه معرفی می‌شوند؛ اولین عاملی که برای خرید گیربکس خورشیدی باید در نظر گرفت نوع آن است.
نسبت تبدیل: نسبت تبدیل یا نسبت دنده گیربکس، تعیین‌کننده سرعت خروجی آن است؛ بنابراین نسبت تبدیل نیز از جمله نکات مهم برای خرید گیربکس خورشیدی است.
توان موتور: توان الکتروموتوری که با گیربکس کوپل می‌شود باید پاسخگوی نیازهای کاربرد بوده و با ظرفیت گیربکس متناسب باشد.
میزان لقی: میزان لقی یا Backlash نیز از مهم‌ترین عوامل در انتخاب گیربکس خورشیدی است. این گیربکس‌ها در حالت عادی ممکن است تا 1 درجه لقی داشته‌باشند؛ اما در صورت سفارشی‌سازی امکان کاهش بک‌لش تا 1 دقیقه (1/60 درجه) نیز وجود دارد.
قیمت: قیمت گیربکس خورشیدی باتوجه‌به عوامل مختلفی مانند نوع گیربکس، مشخصات فنی، سایز و … تعیین می‌شود که در ادامه آن‌ها را شرح می‌دهیم.
برای خرید گیربکس خورشیدی حتماً به فروشگاه‌های معتبر مانند وب‌سایت کالا صنعتی مراجعه نمایید تا علاوه بر خرید گیربکس با قیمت مناسب، از خدمات پس از فروش این مجموعه مانند مشاوره تخصصی رایگان، تضمین تعویض و تأمین قطعات موردنیاز گیربکس بهره‌مند شوید. در این وب‌سایت، علاوه بر خرید گیربکس خورشیدی، انواع گیربکس هلیکال، حلزونی و ... را نیز می‌توانید خریداری نمایید.

قیمت گیربکس خورشیدی
قیمت گیربکس خورشیدی یکی از مهم‌ترین عوامل در هنگام خرید این محصولات است؛ عوامل مختلفی بر قیمت گیربکس خورشیدی اثرگذار هستند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

نوع گیربکس: گیربکس‌های خورشیدی در انواع مختلفی تولید می‌شوند؛ از جمله کاهنده یا افزاینده، تک استیج یا چند استیج. قیمت گیربکس‌های چند استیج بیشتر از تک استیج است ولی در مورد گیربکس‌های کاهنده یا افزاینده قیمت تغییر زیادی نمی‌کند. 
مشخصات فنی و سایز گیربکس: هر چه سایز گیربکس بزرگ‌تر باشد، مشخصات فنی آن مناسب کاربردهای سنگین صنعتی بوده و قیمت بیشتری نیز خواهند داشت.
نوع ورودی و خروجی: گیربکس‌های خورشیدی با ورودی و خروجی‌های مختلفی تولید می‌شوند؛ ورودی این گیربکس‌ها می‌تواند هالوشفت، سالید شفت یا کتابی (گاردانی) باشد و خروجی نیز بسته به نیاز مشتریان انواع مختلفی دارد. همچنین نحوه اتصال خروجی این گیربکس‌ها با پایه یا فلنج است؛ گیربکس‌های خورشیدی فلنج‌دار ارزان‌تر از پایه‌دار هستند.
برند سازنده: برند تولیدکننده گیربکس نیز در تعیین قیمت آن مؤثر است؛ برندهای معتبر و معروف قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های کمتر شناخته شده دارند.
میزان لقی: میزان لقی تأثیر زیادی بر قیمت گیربکس دارد؛ گیربکس‌‌هایی که لقی بسیار کمی دارند، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس‌های عادی دارند.
نوع دنده: در گیربکس‌های خورشیدی کوچک، برای کاهش صدا و لقی و همچنین افزایش عمر مفید دستگاه می‌توان از دنده‌های هلیکال به‌جای دنده ساده استفاده نمود که باعث افزایش قیمت گیربکس می‌شود.
باتوجه‌به موارد گفته شده، می‌توانید بر اساس بودجه خود، بهترین گیربکس خورشیدی را بیابید.

کاربرد گیربکس خورشیدی
گیربکس‌ خورشیدی کاربردهای بسیار گسترده‌ای دارد و در تجهیزات مختلف، از دستگاه روغن‌گیری تا صنایع فولاد به کار می‌رود. مهم‌ترین دلیل استفاده از گیربکس‌های خورشیدی، امکان تولید دور خروجی بسیار پایین و بازدهی بالای آن‌ها است. 

کاربردهای گیربکس خورشیدی

از جمله کاربردهای گیربکس خورشیدی عبارت‌اند از:

دستگاه CNC
رباتیک صنعتی
دستگاه بالمیل
کولینگ‌تاور
میکسر و همزن صنعتی
شریدر
نورد فولاد سرد و گرم
تیکنر فاضلاب
مخازن هوادهی فاضلاب 
دستگاه خردایش و سنگ‌شکن
کانوایر
رول فرمینگ
صنایع غذایی
صنایع شیمیایی
کشاورزی
صنایع دریایی
آب و فاضلاب
صنایع معدنی 
صنایع نساجی 
توربین‌های بادی و آبی
و ...
همانطور که گفته‌شد، از گیربکس خورشیدی به دلیل مزایای بسیار زیادی که دارد، در طیف گسترده‌ای از کاربردهای صنعتی استفاده می‌شود. در ادامه به بررسی مزایا و معایب این گیربکس می‌پردازیم.

مزایا و معایب گیربکس خورشیدی
گیربکس‌های خورشیدی مزایای منحصربه‌فردی دارند؛ از جمله:

دستیابی به نسبت تبدیل بالا در ابعاد کوچک: گیربکس‌های خورشیدی نسبت دنده بالایی را در یک پوسته نسبتاً کوچک ارائه می‌دهند و برای کاربردهایی که فضای محدودتری دارند، مناسب هستند.
راندمان بالا: گیربکس‌های خورشیدی نسبت به انواع گیربکس حلزونی و برخی از گیربکس‌های هلیکال راندمان بالاتری دارند. راندمان گیربکس خورشیدی حدود 98% است.
میزان لقی پایین: گیربکس خورشیدی به دلیل طراحی خاص دندانه‌ها، لقی کمی داشته و برای کابردهایی که نیاز به دقت بالا دارند، بسیار مناسب است.
بازه نسبت تبدیل گسترده: گیربکس‌های خورشیدی امکان دستیابی به نسبت‌های خیلی پایین تا خیلی بالا را با تغییر تعداد استیج فراهم می‌کنند.
امکان استفاده با موتورهای مختلف: بازه توانی موتورهای قابل‌استفاده با این گیربکس‌ها بسیار گسترده‌است. همچنین انواع مختلفی از گیربکس خورشیدی برای اتصال به الکتروموتور، هیدروموتور و ... طراحی و تولید می‌شود.
حالت‌های مختلف خروجی: این نوع گیربکس را می‌توان در حالت‌های مختلفی نصب نمود. همچنین خروجی‌های متنوعی برای گیربکس‌های خورشیدی طراحی شده‌‌است؛ از جمله: پایه‌دار با شافت خروجی تک‌خار، فلنج‌دار با شافت خروجی تک‌خار، خروجی مادگی هزارخاری و ... 
راستای ورودی و خروجی مختلف: گیربکس‌ خورشیدی 90 درجه و شفت مستقیم
توزیع بار بهینه: بار ورودی به گیربکس به‌صورت همزمان روی چند چرخ دنده اعمال می‌شود و تنها یک دنده تحت فشار نیست.
تولید گشتاور بالا
عمر طولانی
گیربکس خورشیدی مانند همه تجهیزات مکانیکی دیگر دارای معایبی نیز هست. از جمله معایب گیربکس خورشیدی می‌توان موارد زیر را نام برد:

طراحی نسبتا پیچیده نسبت به سایر گیربکس‌ها
نیاز مداوم به روغنکاری
قیمت بالاتر نسبت به گیربکس‌های صنعتی دیگر
به دلیل استفاده از دنده‌های ساده، در دورهای بالا صدای نسبتاً زیادی دارند.
برندهای گیربکس خورشیدی
بهترین برندهای گیربکس خورشیدی

تعداد زیادی از تولید کنندگان گیربکس ایرانی و اروپایی، در زمینه ساخت گیربکس های خورشیدی فعالیت می نمایند. از جمله تولیدکنندگان ایرانی گیربکس خورشیدی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

گیربکس اصفهان دور متغیر (شهباز گیربکس)
گیربکس شاکرین
گیربکس توکا طرح صفاهان
و برندهای شناخته شده گیربکس خورشیدی خارجی عبارتند از:

گیربکس خورشیدی رجیانا ایتالیا
گیربکس خورشیدی بونفیلیولی ایتالیا
گیربکس خورشیدی SITI ایتالیا
گیربکس خورشیدی ایلماز ترکیه (سری P)
گیربکس های خورشیدی چینی 
گیربکس STM
گیربکس خورشیدی شهباز

گیربکس خورشیدی شهباز یکی از محصولات شرکت شهباز گیربکس پیشرو سپاهان است که در گذشته با نام اصفهان دور متغیر نیز شناخته می‌شد. طراحی محصولات شهباز گیربکس این شرکت بر اساس گیربکس خورشیدی رجیانا ایتالیا است.

گیربکس خورشیدی شاکرین

گیربکس خورشیدی شاکرین یکی از محصولات جدید شرکت گیربکس شاکرین بوده و بر اساس طراحی گیربکس BREVINI ایتالیا تولید می شود. گیربکس‌های خورشیدی این شرکت در سه گروه سبک (سایز 010 تا 320)، سنگین (سایز 300 تا 5000) و فوق‌سنگین (سایز 5000 تا 20000) ارائه می‌شوند. 

گیربکس خورشیدی توکا طرح صفاهان

شرکت توکا طرح صفاهان، یکی از تولیدکنندگان ایرانی انواع گیربکس صنعتی است؛ گیربکس خورشیدی توکا طرح بر اساس طراحی گیربکس‌های معروف بونفیلیولی تولید می‌شوند.

گیربکس خورشیدی رجیانا

گیربکس خورشیدی رجیانا ایتالیا یکی از برندهای معروف جهانی است که در زمینه تولید انواع گیربکس صنعتی فعالیت می نماید. بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده گیربکس خورشیدی، محصولات خود را بر اساس طراحی گیربکس‌ خورشیدی رجیانا تولید می‌کنند. 

گیربکس خورشیدی ایلماز

گیربکس ایلماز ترکیه محصولات خود را در سطح جهانی ارائه می‌نماید؛ البته گیربکس‌های خورشیدی ایلماز در ایران فقط به صورت سفارشی قابل ارائه هستند.

وبسایت کالا صنعتی، نماینده فروش و تأمین‌کننده انواع گیربکس خورشیدی از برترین برندهای ایرانی و جهانی است؛ علاوه بر برندهای فوق می‌توانید سایر برندهای جهانی گیربکس خورشیدی را نیز به صورت سفارشی از این مجموعه خریداری نمایید.

انواع گیربکس خورشیدی 
گیربکس‌های خورشیدی در انواع مختلفی طراحی و تولید می‌شوند که هریک برای کاربردهای خاصی استفاده می‌شوند. به‌ طور کلی گیربکس‌های خورشیدی را بر اساس عملکرد، نحوه قرارگیری شفت‌ها و نوع خروجی آن‌ها دسته‌بندی می‌کنند.

انواع گیربکس خورشیدی کوچک و صنعتی

انواع گیربکس خورشیدی بر اساس کاربرد
انواع گیربکس خورشیدی بر اساس کاربرد به دو دسته صنعتی و گیربکس خورشیدی کوچک تقسیم می‌شوند.

گیربکس خورشیدی صنعتی: این گیربکس‌ها برای اتصال به الکتروموتور طراحی شده‌است؛ ولی می‌تواند با هیدروموتور نیز کوپل شود. در صورت اتصال گیربکس خورشیدی به الکتروموتور، به آن الکتروگیربکس یا موتور گیربکس خورشیدی نیز می‌گویند.
گیربکس خورشیدی کوچک: انواع گیربکس خورشیدی کوچک برای اتصال به سروو موتور یا استپ موتور طراحی و تولید شده‌اند و دارای لقی بسیار پایین هستند. از گیربکس خورشیدی کوچک اغلب برای کاربردهای دقیق مانند ماشین CNC استفاده می‌شود؛ به‌همین‌علت در بازار به عنوان گیربکس CNC نیز شناخته می‌شود.
انواع گیربکس خورشیدی بر اساس عملکرد
بر اساس عملکرد، انواع گیربکس‌های خورشیدی به دو دسته کاهنده و افزاینده تقسیم‌بندی می‌شوند.

گیربکس خورشیدی کاهنده:گیربکس‌های خورشیدی کاهنده برای کاهش سرعت خروجی و افزایش گشتاور به‌کار می‌روند.
گیربکس خورشیدی افزاینده: گیربکس‌ افزاینده خورشیدی دور خروجی موتور را افزایش می‌دهد.
انواع گیربکس خورشیدی بر اساس جهت انتقال قدرت
از نظر جهت انتقال قدرت، انواع گیربکس‌ خورشیدی به دو دسته شفت مستقیم و گیربکس خورشیدی ۹۰ درجه تقسیم می‌شوند.

گیربکس خورشیدی شفت مستقیم: در گیربکس خورشیدی مستقیم، شفت ورودی و خروجی در یک راستا قرار گرفته و انتقال قدرت بدون تغییر جهت انجام می‌شود.
گیربکس خورشیدی 90 درجه: در گیربکس خورشیدی ۹۰ درجه، شفت ورودی و خروجی عمود بر هم بوده و نیروی ورودی با ۹۰ درجه تغییر به شفت خروجی منتقل می‌شود.
انواع گیربکس خورشیدی براساس زاویه شفت

انواع گیربکس خورشیدی بر اساس نحوه اتصال
به طور کلی نحوه اتصال گیربکس‌های خورشیدی به سه نوع پایه ‌دار، فلنج‌دار و ترکیب هردو تقسیم‌بندی می‌شود؛ گیربکس‌های خورشیدی پایه‌دار به کمک پایه و پیچ به شاسی دستگاه متصل شده و گیربکس‌های فلنج دار به‌ وسیله فلنج و پیچ‌های آن به سایر تجهیزات متصل می‌شوند. البته هریک از این دو نوع بر اساس نوع شفت‌ یا هالوشفت به‌کار رفته به تیپ‌های دیگری تقسیم می‌شوند. همچنین بر اساس شفت ورودی و خروجی نیز می‌توان این گیربکس‌ها را در انواع زیر دسته‌بندی نمود:

شفت ورودی: هالوشفت، سالیدشفت و سالیدشفت کتابی (گاردونی)
شفت خروجی: هالوشفت (تک خار و هزار خار)، سالیدشفت (ساده و خاص)، سالیدشفت هزارخار، سالیدشفت کتابی (گاردونی)

دینام و الکتروموتور تکفاز دست دوم

خرید کالای صنعتی دست دوم چالش‌های خاص خود را دارد. تعیین قیمت، میزان کارکرد و سایر عوامل، می‌تواند دشوار باشد. الکتروموتور تک فاز دست دوم نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای خرید این کالا باید دقت زیادی به خرج دهید تا دچار اشتباه نشوید.


یکی از مهم‌ترین عواملی که به شما در خرید الکتروموتور تک فاز دست دوم کمک می‌کند، داشتن اطلاعات کافی در مورد این کالا است. اگر اطلاعات خود را در مورد الکتروموتور تک فاز آکبند افزایش دهید، احتمالا مشکلات کمتری برای خرید الکتروموتور دست دوم این کالا خواهید داشت.


در اینجا چند نکته برای خرید الکتروموتور تک فاز دست دوم آورده شده است:


قیمت مناسب را در نظر بگیرید. قیمت الکتروموتور دست دوم باید با توجه به میزان کارکرد، شرایط ظاهری و فنی آن تعیین شود.

میزان کارکرد الکتروموتور را بررسی کنید. الکتروموتورهای با کارکرد بالا، عمر کمتری دارند و ممکن است زودتر خراب شوند.

شرایط ظاهری الکتروموتور را بررسی کنید. الکتروموتورهایی که دارای آسیب فیزیکی هستند، ممکن است دچار مشکلات فنی نیز باشند.

شرایط فنی الکتروموتور را بررسی کنید. این کار را می‌توانید با کمک یک متخصص انجام دهید.

با رعایت این نکات، می‌توانید خریدی مطمئن و رضایت‌بخش داشته باشید.


کالای معیوب نخرید


علاوه بر این نکات، باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که برخی از فروشندگان ممکن است کالای معیوب را با قیمت بسیار پایین به فروش برسانند تا شما خود آن را تعمیر و استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم تا جای ممکن برای خرید الکتروموتور استوک به سراغ کالاهایی بروید که به‌صورت مشخص، کارایی لازم را به شما نشان دهد و مشکلی نداشته باشد.


3 نکته مهم برای انتخاب بهترین الکتروموتور استوک

الکتروموتور برند معتبر خریداری کنید

مقایسه قیمت و شرایط فنی الکتروموتور استوک

با افراد کارشناس مشورت کنید

به برند الکتروموتور استوک توجه کنید

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید برای خرید الکتروموتور استوک در نظر بگیرید، برند تولیدکننده آن است. برندهای ناشناخته ممکن است کارایی لازم را نداشته باشند و در صورت بروز مشکل، تعمیر آن‌ها دشوار و هزینه‌بر باشد. به‌همین‌دلیل، توصیه می‌شود برای خرید الکتروموتور استوک، به سراغ برندهای معتبر بروید. این برندها دارای خدمات پس از فروش و قطعات یدکی فراوان هستند و در صورت بروز مشکل، می‌توانید به‌راحتی و با هزینه کمتری آن را تعمیر کنید.


مقایسه قیمت و شرایط الکتروموتور

با توجه به نوسانات قیمتی در ماه‌های اخیر، توجه به قیمت الکتروموتور استوک بسیار مهم است. بسیاری از فروشندگان، الکتروموتور دست‌ دوم را با قیمتی نزدیک به الکتروموتور آکبند قیمت‌گذاری می‌کنند. درصورتی‌که اطلاعی از قیمت روز نداشته باشید، احتمالا شما هم فریب خواهید خورد. هر چند قیمت الکتروموتور استوک کاملا وابسته به میزان کارکرد، برند و موارد مختلف دیگر است؛ بااین‌حال بهتر است قیمت الکتروموتورهای آکبند و دیگر الکتروموتورهای دست‌ دوم را داشته باشید تا بتوانید با قیمت مناسب این کالای صنعتی را خریداری کنید.


با افراد کارشناس مشورت کنید

هرچند برای خرید الکتروموتور آکبند هم نیاز به مشورت با افراد حرفه‌ای دارید؛ اما در خرید الکتروموتور استوک این نیاز بیشتر احساس می‌شود. افرادی که بتوانند به شما در زمینه سالم بودن یا درست کار کردن الکتروموتور دست‌ دوم نظر بدهند و حتی اطلاعاتی هم در مورد قیمت داشته باشند. تنها در این صورت است که برای خرید این کالای صنعتی دست‌دوم دچار مشکل نخواهید شد. بسیاری از فروشندگان برای پنهان کردن عیوب الکتروموتور فروشی خود، با ترفند هایی در هنگام فروش، از برخی ترفندها استفاده می‌کنند. افراد حرفه‌ ای و کارشناس می‌توانند این عیوب را تشخیص داده و از ضرر و زیان احتمالی شما پیشگیری کنند.


از کجا الکتروموتور استوک پیدا کنیم؟

سوال مهمی که بسیاری از افراد با آن مشکل دارند. شاید در گذشته مراجعه به برخی از فروشگاه‌ها کاری منطقی بود؛ اما امروزه با گسترش فضای دیجیتال، پیدا کردن الکتروموتور دست‌ دوم در اینترنت کار ساده‌تری شده است. سایت‌ ها و پلتفرم‌ های آگهی، اولین و ساده‌ ترین پلتفرم‌ ها برای پیدا کردن الکتروموتور استوک هستند. بااین‌حال تخصصی نبودن این سایت‌ ها و اپلیکیشن‌ ها مثل دیوار و شیپور، ریسک خرید الکتروموتور استوک را افزایش می‌دهد.


خوشبختانه راه‌اندازی دیوار صنعتی در سایت «کالا صنعتی» باعث شده تا افرادی که قصد فروش الکتروموتور استوک دارند با مراجعه به این سایت، آگهی خود را ثبت کنند. خریدار الکتروموتور استوک نیز می‌تواند با مراجعه به این صفحه از سایت «کالا صنعتی»، انواع الکتروموتور دست‌ دوم را مشاهده کرده و برای خرید آن اقدام کند. شاید هیچ پلتفرم تخصصی همانند دیوار صنعتی در «کالا صنعتی» نتواند نیاز شما برای پیدا کردن یک الکتروموتور استوک را برآورده کند. علاوه بر این می‌توانید در همین سایت، با مراجعه به صفحه فروش الکتروموتور، قیمت‌های استوک و آکبند را با هم مقایسه کنید.


الکتروموتور استوک لوهر


خرید الکتروموتور تک فاز دست دوم

بهتر است توجه داشته باشید که الکتروموتور تک فاز دست‌ دوم باید از فرد یا فروشگاهی مطمئن خریداری شوید. خرید الکتروموتور تک فاز از دیوار یا شیپور یا دیگر سایت‌های عمومی آگهی رایگان، نمی‌تواند آن‌قدرها اطمینان‌ بخش باشد. اگر از یک دیوار صنعتی که به‌ صورت تخصصی مشغول به ارائه کالای صنعتی دست‌ دوم و نو است استفاده کنید، احتمالا خرید الکتروموتور دست دوم دقیق‌تری خواهید داشت. اگر در چنین سایت‌هایی امکان دسترسی به افراد متخصص در آن زمینه نیز وجود داشته باشد، بهترین نتیجه حاصل خواهد شد.


الکتروموتور دست دوم


برای خرید الکتروموتور تک فاز دست‌دوم می‌توانید از مشاوره رایگان متخصصان کالا صنعتی نیز استفاده کنید. متخصصانی که تلاش می‌کنند تا با مشاوره‌های دلسوزانه و البته تخصصی، بهترین نتیجه و به‌صرفه‌ترین خرید الکتروموتور را برای شما فراهم کنند. در بسیاری از مواقع خرید الکتروموتور دست دوم به‌ صرفه نیست. در مقابل در مواقعی خرید الکتروموتور تک فاز به‌ صورت آکبند توجیه اقتصادی برای کسب و کار شما ندارد.


در نتیجه انتخاب اینکه الکتروموتور تک فاز دست‌دوم بخرید یا آکبند را می‌توانید در صحبت با افراد کارشناس متوجه شوید. این مشاوره‌ها را دست کم نگیرید و از شرایط مشاوره رایگان برای خرید الکتروموتور استفاده کنید.


نکاتی برای خرید الکتروموتور تک فاز دست‌دوم

با توجه به اینکه خرید الکتروموتور تک فاز به‌ صورت دست‌دوم کار حساسی است، شاید بهتر باشد به برخی نکات عمومی توجه داشته باشید تا انتخاب هوشمندانه‌تری انجام دهید. حتما در مورد وجود قطعات یدکی و سادگی تعمیرات دقت کنید. شما در حال خرید یک دستگاه صنعتی دست‌دوم هستید. دستگاه‌های نو نیز ممکن است زمانی دچار آسیب شوند. با این تفاوت که خدمات پس از فروش دستگاه‌های آکبند، احتمالا قوی‌تر از دستگاه‌هایی هستند که شما از فردی که خود استفاده‌کننده از دستگاه بوده، خواهد بود. در نتیجه بهتر است از همین حالا به فکر روز مبادا باشید!


هم در مورد خدمات پس از فروش، تعمیرکاران، هزینه‌های تعمیر الکتروموتور تک فاز و هم در مورد قطعات و نحوه تعمیر و نگهداری و روش های راه اندازی الکتروموتور  تحقیق کنید. این تحقیقات به شما کمک می‌کند که تخمین بزنید آیا خرید الکتروموتور تک فاز دست‌دوم به‌صرفه‌تر است یا آکبند؟ همچنین بررسی‌های شما در هنگام خرید را دقیق‌ تر و موشکافانه‌تر می‌کند. نکته بعدی میزان کارکرد الکتروموتور تک فاز دست‌دوم است. حتما توجه داشته باشید که این دستگاه چه میزان و تحت چه شرایطی کار کرده است. تمامی این موارد می‌تواند بر روی قیمت الکتروموتور دست‌ دوم اثرگذار باشد. برای این منظور اگر خودتان تخصص لازم ندارید، حتما از مشورت و مشاوره افراد متخصص استفاده کنید.


قیمت الکتروموتور تک فاز دست دوم

حتما توجه داشته باشید که قیمت الکتروموتور تک فاز استوک به‌ مراتب کمتر از آکبند است. متاسفانه قیمت‌ های بسیار زیادی بر روی این دستگاه دست‌ دوم گذاشته می‌شود که با توجه به مشکلات بعدی که دارد، اصلا به‌صرفه نیست. با توجه به پارامترهایی که در بالا نیز به آن اشاره کردیم، سعی کنید قیمت مناسبی از الکتروموتور تک فاز دست‌دوم را تهیه کنید تا برای کسب و کار شما به‌صرفه باشد.


کالا صنعتی هرچند به‌عنوان یک مجموعه فروشگاهی محصولات نو و آکبند صنعتی شناخته می‌شود؛ با این‌ حال تلاش کرده تا با ارائه بستری هوشمندانه به خریداران الکتروموتور تک فاز دست‌ دوم کمک کند تا محصول مورد نظر خود را پیدا کنند. همچنین این بستر مهیا شده تا فروشندگان این کالا نیز به‌سادگی و بدون دردسرهای گذشته، آگهی فروش الکتروموتور تک فاز دست‌دوم را منتشر نمایند. بااین‌حال، این وظیفه خریدار است که با توجه به نکات گفته شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و بهترین تصمیم را برای خرید الکتروموتور تک فاز بگیرد.


سخن پایانی

الکتروموتور تک فاز دست‌دوم در کنار مزایایی که در کاهش هزینه‌های واحد صنعتی یا کارگاه شما دارد، ممکن است مشکلاتی را نیز به همراه داشته باشد. بهتر است با مشورت و چشمانی باز اقدام به خرید استوک‌های صنعتی به‌ ویژه الکتروموتور دست دوم کنید تا از خرید خود سود ببرید نه ضرر!


آیا تا به‌ حال تجربه‌ای در مورد خرید الکتروموتور استوک داشته‌اید؟

از خرید الکتروموتور دست دوم خود راضی بوده‌اید؟

چه پارامترهایی را هنگام خرید بررسی کردید؟

لطفا به این پرسش‌ها پاسخ دهید تا همه بتوانیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/310/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%DA%A9%D9%81%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85

لاستیک کوپلینگ

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.


خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)

انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.


نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.

تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.

شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز  نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.

خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.


انواع لاستیک کوپلینگ

همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:


لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS

لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)

لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )

لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC) 

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX

لاستیک کوپلینگ


کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.


جنس سختی محدوده دمایی

N-EUPEX Series

NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد

HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد

Type N-EUPEX DK

NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

N-EUPEX DS Series

NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)

لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.


لاستیک کوپلینگ میل پینی


جنس سختی محدوده دمایی

NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد

NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد

HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد

لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX ) 

الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.

لاستیک کوپلینگ روتکس

 

جنس سختی محدوده دمایی

(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد

(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد

(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد

(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد

(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد

(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد

لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)

لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.


سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)

65

85

105

125

145

175

215

275

لاستیک کوپلینگ روتکس


شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.


قیمت لاستیک کوپلینگ

یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:


نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.

جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.

اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.

مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

کالاصنعتی مشهد

گیربکس نانوایی

گیربکس نانوایی که با نام گیربکس مخلوط کن نانوایی هم شناخته می شود، یکی از اجزاء حیاتی تجهیزات نوین نانوایی ها به شمار می رود. این گیربکس وظیفه انتقال نیرو از الکتروموتور به اتصالات مخلوط کن را بر عهده دارد و به مخلوط کردن بهتر و مؤثرتر خمیر و سایر مواد نان کمک می کند. گیربکس نانوایی معمولاً از نوع گیربکس های حلزونی بوده و از مواد با دوامی مانند چدن، فولاد ضد زنگ یا آلیاژ آلومینیوم برای اطمینان از طول عمر بالا و مقاومت در برابر شرایط سخت محیط نانوایی ها ساخته می شود. همانطور که گفته شد، وظیفه اصلی این گیربکس صنعتی، فراهم کردن گشتاور و سرعت لازم برای مخلوط کردن خمیر است. با استفاده از این محصول نانوایان می توانند سرعت مخلوط کن را مطابق با نیازهای خود تنظیم کرده و فرآیند آماده سازی خمیر را دقیقاً طبق دستورالعمل ها و نیازهای خود انجام دهند. برای اطلاع از قیمت گیربکس حلزونی با کارشناسان ما در تماس باشید.


گیربکس نانوایی


انتخاب نوع گیربکس نانوایی

برای فر نانوایی بهترین و کارامدترین گیربکس با توجه به کارایی که دارد، گیربکس حلزونی است. سری VF گیربکس حلزونی که شافت ورودی دارد و به صورت پایه دار (سری VF نرمال) روی شاسی پیچ می شود بین صنعتگران طرفداران بیشتری دارد. شاید یکی از دلایل این انتخاب نگهداری آسان و هزینه تعمیرات پایین تر آن باشد. همچنین از گیربکس حلزونی سری MVF که ورودی آن به صورت هالوشافت و فلنجدار است، برای کوپل مستقیم الکتروموتور و گیربکس می توان استفاده نمود. جنس ماردون گیربکس حلزونی فولاد و جنس دنده حلزونی آن از آلیاژ فسفر و برنز ساخته می شود که اصطلاحا به آن دنده برنجی نیز گفته می شود. پوسته گیربکس حلزونی در سایزهای کوچکتر از آلومینیوم و در سایزهای بزرگتر از چدن ساخته می شود. برای فر نانوایی که کاربری نسبتا سبکی محسوب می شود، پوسته آلومینیومی جوابگوی دستگاه خواهد بود و مشکلی پیش نخواهد آمد.


نسبت تبدیل مناسب گیربکس نانوایی

گیربکس حلزونی VF با نسبت تبدیل های مختلف توسط تولیدکنندگان داخلی ساخته می شود. برای گیربکس نانوایی عموما نسبت تبدیل 1:30 یا 1:40 تا 1:46 و 1:56 مورد استفاده قرار میگیرد. به این معنا که اگر نسبت تبدیل 46 انتخاب شود، دور الکتروموتور مربوطه به اندازه 46 برابر در خروجی گیربکس کاهش می یابد. مثلا اگر دور الکتروموتور 1400 دور در دقیقه در نظر گرفته شود، دور خروجی گیربکس حدود 30 دور در دقیقه خواهد بود.


سایز مناسب گیربکس نانوایی

با توجه به ظرفیت دستگاه نانوایی انتخاب گیربکس مناسب ممکن است در شرایط متفاوت، تغییر کند. اما به طور عمومی برای اکثر دستگاه های نانوایی گیربکس حلزونی VF 86 نرمال استفاده می شود. این گیربکس به لحاظ ابعاد فیزیکی و همچنین قیمت مناسب مورد توجه تولیدکنندگان این صنعت قرار گرفته است. گیربکس VF86 معمولا به صورت پایه دار روی شاسی پیچ می شود و از طریق مکانیزم تسمه و پولی با الکتروموتور مربوطه مرتبط می شود. پیشنهاد می شود برای نایل شدن به بهینه ترین شرایط کارکرد و طول عمر بیشتر تجهیزات از تسمه و پولی با نسبت 1:1 استفاده شود. یعنی قطر پولی که روی شافت الکتروموتور و قطر پولی که روی شافت ورودی گیربکس نانوایی نصب می شود، یکسان باشد.


گیربکس سهند مدل VF86


تجهیزات جانبی گیربکس نانوایی

به دلیل لقی نسبتا بالای گیربکس حلزونی ممکن است بعد از مدت زمانی که از کارکرد دستگاه می گذرد، دور خروجی دقیقا یکسان با شرایط نامی نباشد. با توجه به اهمیت دور خروجی گیربکس برای فر نانوایی، پیشنهاد می شود از تجهیزات کنترل دور در تابلو برق دستگاه استفاده شود. برای کنترل دور می توان از اینورتر استفاده نمود. اینورتر با استفاده از تغییر فرکانس می تواند دور الکتروموتور را تنظیم نموده و به میزان دلخواه برساند، بنابراین با تنظیم دور الکتروموتور، دور خروجی گیربکس هم تغییر پیدا می کند.


اینورتر گیربکس نانوایی


مشخصات فنی گیربکس نانوایی حلزونی VF 86

ابعاد گیربکس VF 86 در نقشه زیر آمده است. مهمترین ابعاد و فاصله ها که برای جانمایی گیربکس نانوایی حائز اهمیت است، در جدول زیر معرفی شده است:


ابعاد گیربکس نانوایی


مشخصه شرح اندازه (mm)

D قطر شافت ورودی 25

B قطر هالوشافت خروجی 35

H ارتفاع 248

N طول (پشت تا پشت پایه های مجاور) 220

L عرض (پشت تا پشت پایه های روبرو) 181

M فاصله مرکز تا مرکز جاپیچ های مجاور 140

I فاصله مرکز تا مرکز جاپیچ های روبرو 146

A فاصله محور تا محور شافت ورودی و خروجی 86

با توجه به نسبت تبدیل های متنوعی که می توان استفاده نمود، دور خروجی گیربکس نیز مقادیر مختلفی را دارد. با فرض اینکه پولی های روی شافت الکتروموتور و گیربکس با نسبت 1:1 باشند (یعنی دور الکتروموتور و دور ورودی به گیربکس یکسان باشد)، دور خروجی گیربکس در هر دقیقه به صورت زیر است و بر اساس نیاز طراحی دستگاه انتخاب می شود:


دور الکتروموتور 1400 دور در دقیقه

نسبت تبدیل Ratio 7 10 15 20 23 30 40 46 56 64 72 80 100

دور خروجی گیربکس (دور در دقیقه) 214 150 100 75 65 50 38 33 27 23 21 19 15

بهترین برند گیربکس نانوایی ایرانی

گیربکس حلزونی سهند دور اصفهان یکی از بهترین و باکیفیت ترین گیربکس های حلزونی موجود در بازار ایران است. قیمت مقرون به صرفه، کیفیت بالا، گارانتی 6 ماهه روی همه محصولات از ویژگی های گیربکس حلزونی سهند است. گیربکس سایز VF 86 سهند اصفهان در دو تیپ پوسته آلومینیومی و پوسته چدنی قابل تولید است. همانطور که در بالا ذکر گردید، پوسته آلومینیومی برای گیربکس نانوایی مناسب است. کالا صنعتی به عنوان نماینده مستقیم گیربکس سهند دور اصفهان، آماده ارائه خدمات مشاوره فنی و فروش محصولات شرکت سهند است.


لوگو سهند گیربکس


گیربکس نانوایی استوک (کارکرده)

با توجه به اینکه گیربکس حلزونی دارای استهلاک نسبتا بالایی است، در سیکل های کاری بالا بعد از مدتی دنده حلزونی مقداری ساییده می شود و میزان لقی گیربکس افزایش می یابد. با خرید گیربکس کارکرده باید مطلع بود که عمر گیربکس خریداری شده مناسب نیست. بنابراین توصیه می شود گیربکس نانوایی نو استفاده شود. در این صورت دارای گارانتی نیز است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/303/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C